intro

ALKURUOKIA - STARTERS

  • CALAMARO (L, G) 9.00

    Grillattua mustekalaa, selleripyree, sahramiaioli,
kurkku-fenkolipikkelssi ja oliivipurua.
    Grilled calamari, celery purée, saffron aioli, 
pickled cucumber and fennel and olive crumbs.

  • CARNE SUINA (L, G) 10.00

    Rapeaa possua Choron ja rosmariinitomaattia
.
    Crispy pork Choron and rosemary tomatoes.

  • ZUPPA (L, G) 8.50

    Myskikurpitsakeitto, pähkinäöljyä ja friteerattua kurpitsaa.
    Butternut squash soup, nut oil and deep fried pumpkin.

  • LAVARELLO (L, G) 12.00

    Mustikkagraavattua siikaa, marinoitua paksoita ja sitrusjogurttia.
    Slightly salted and blueberry flavoured lavaret, marinated pak choi and citrus yoghurt.

  • MEZE (L, G) 14.00/22.00

    ALKU- tai PÄÄRUOKANA | STARTER or MAIN COURSE
    Chorizo-makkaraa, Halloum-juustoa, päärynää, muhammara-tahnaa, 
porkkana-hummustapenadea, tsatsikia ja pitaleipää.
    Chorizo, Halloum cheese, pear, Muhammara paste, 
carrot-hummus tapenade, tzaziki and Pita bread.

VERSE

LÄMPIMIÄ RUOKIA – MAINS

  • POULET (L, G) 19.00

    Paistettua maissikanaa, muhammara-tahnaa, sumakilla maustettua porkkanaa, sitrusjogurttia ja hiillostettua fenkolia.
    Fried corn-fed chicken, Muhammara paste, sumac flavoured carrots, citrus yoghurt and charbroiled fennel.

  • PESCE PERSICO (L) 23.50

    Ahvenia Pangratto, tryffeli-sienirisotto, pikkelöityjä kasviksia ja yrttiöljyä.
    Fillets of perch Pangrattato, truffle-mushroom risotto, pickled vegetables and herb oil.

  • COSTINE DI MAIALE (L, G) 21.00

    Rapeaa possunkylkeä, omena-karpalopikkelssiä, hiillostettua fenkolia ja selleripyree.
    Crispy pork flank, pickled apples and cranberries, charbroiled fennel and celery purée.

  • ANATRA (L, G) 22.50

    Glaseerattua ankkaa, ankkarouhetta, mustaherukka-madeirakastiketta, kurpitsa-chorizopyree ja pikkelöityjä kasviksia.
    Glazed duck breast, duck crumbs, black currant and Madeira sauce, pumpkin-Chorizo purée and pickled vegetables.

  • BISTECCA (L, G) 27.00

    Härän sisäfileetä, café de Madrid -voi, tryffelicrème, rapea polentakakku ja karamellisoitua ruusukaalia.
    Beef tenderloin, cafe de Madrid-butter, truffle crème, crispy polenta cake and caramelized Brussel sprouts.

  • VERDURE (L, G) 18.00

    Paahdettua kurpitsaa, paistettua paksoita, rapea polentakakku, punajuurihummusta ja siemengranola.
    Roasted pumpkin, fried pak choi, crispy polenta cake, beetroot hummus and seed granola.

CHORUS

LISUKKEITA – SIDES

  • PAAHDETTU VOI-PERUNAPYREE (L, G) 3.00

    Roasted butter-potato purée.

  • Kermamuhennetut perunat (L, G) 3.00

    Creamed potatoes.

  • PAAHDETUT JUUREKSET (L, G, M) 3.00

    Roasted root vegetables.

  • PARMESAN-LEHTIPERSILJARANSKALAISET (L, G) 3.00

    French fries with Parmesan and leaf parsley

  • TUORESALAATTI JA
    CHILI-VALKOSIPULICRÈME
    (L, G)
    3.00

    Fresh salad and chili-garlic crème.

  • TEMPON LEIPÄÄ JA HUMMUSTA (L) 3.00

    Homemade bread and hummus.

L = laktoositon | lactose free
G = gluteeniton | gluten free
M = maidoton | milk protein free
V = vegaaninen | vegan

Kaikista annoksista on saatavilla mahdollisuuksien mukaan kasvis-/vegaaninen annos. Kysy lisää tarjoilijoilta. All portions are available as vegetable or vegan versions on request. Please ask our staff.

Lisätietoja allergeeneista saatavissa henkilökunnaltamme. Further information regarding food allergens is available upon request. Please ask our staff.

SOLO

PIZZA – FOCCACIA

PIZZa

  • POLLO (L) 17.00

    Kanafileetä, tryffelicrème, persikkaa, sipulia ja yrttiöljyä.
    Chicken fillet, truffle crème, peach, onion and basil oil.

  • SALAMI (L) 17.00

    Salamia, Gorgonzola-juustoa, päärynää ja sipulia.
    Salami, Gorgonzola cheese, pear and onion.

  • MARGARITA (L) 15.00

    Tomaattia, mozzarellaa, tuoresalaattia ja yrttiöljyä.
    Tomato, Mozzarella, fresh salad and herb oil.

  • ARAGOSTA (L) 17.00

    Tomaattia, mozzarellaa, fenkolia, käsin kuorittuja Jäämeren katkarapuja, pinaatti-rucolaa ja chili-valkosipulicrème.
    Tomato, Mozzarella, fennel, hand peeled prawns from the Arctic Ocean, spinach-rucola and chili-garlic crème.

FOCACCIA

  • MANZO (L) 17.00

    Focaccian täytteenä pariloitua härän ulkofileetä ja chilimajoneesia. Lisäkkeenä vihersalaattia, Halloum-juustoa, pikkelöityjä kasviksia ja ranskalaisia perunoita.
    Focaccia filled with grilled beef sirloin and chili mayonnaise. Mixed salad, Halloum cheese, pickled vegetables and French fries.

OUTRO

JÄLKIRUOKIA – DESSERTS

  • FORMAGGIO (VL, G) 12.00

    Gorgonzola- ja Marquis -juustoa, parmesankeksi, mantelibiscotti ja karamellipäärynää.
    Gorgonzola and Marquis cheese, parmesan cracker, almond biscotti and caramelized pear.

  • GELATO 7.00

    Suolakinuskijäätelöä, keksihiekkaa ja paahdettua valkosuklaata.
    Vanilla ice cream and mint marinated strawberries.

  • CREMA CATALANA (L, G) 9.00

    Crema Catalana ja marinoitua appelsiinia.
    Crema Catalana and marinated orange.

  • TORTA (L, G) 9.00

    Suklaakakkua, kirsikkafreddo ja amaretto-kirsikkacoulis.
    Chocolate cake, cherry freddo and Amaretto-cherry coulis.