intro

PIENIÄ RUOKIA - SNACKS

  • SCAMPI E AGLIO (L, G) 9.00

    Valkosipulisia jättiravunpyrstöjä, omenagranolaa, pikkelöityä chiliä, avokadocrème ja artisokkasipsejä.
    Garlic flavoured scampi, apple granola, pickled chili, avocado crème and artichoke chips.

  • TARTAR (L, G, M) 12.00

    Naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, parmesanmajoneesia ja friteerattuja kapriksia.
    Beef tenderloin, slightly salted eggyolk, Pamesan mayonnaise and deep fried capers.

  • BURRATA (G) 15.00

    Annos kahdelle, Burrata-juustoa, kurkku-oliiviöljyä, tomaattipölyä ja talon leipää.
    For two, Burrata cheese, cucumber-olive oil, tomato dust and homemade bread.

  • ANTIPASTO (L) 14.00

    Prosciuttoa, salamia, jättirapuja, crostineja, pestoa, marinoitua artisokkaa, melonia, mozzarellaa, Manchego-juustoa ja talon hilloa.
    Prosciutto, salami, scampi, crostini, pesto, marinated artichoke, melon, Mozzarella, Manchego cheese and homemade jam.

  • FENOUIL (L, G, V) 8.00

    Fenkolikeittoa, juureslastuja ja tomaatticoncasse.
    Fennel soup, root vegetable chips and tomato concasse.

VERSE

LÄMPIMIÄ RUOKIA – MAINS

  • SIIKAA SALSA VERDE (L, G) 23.00

    Paistettua siikaa, salsa verde- yrttitahnaa, parsaa ja kevätporkkanoita.
    Fried lavaret, salsa verde herb paste, asparagus and spring carrots.

  • POLLO (L, G) 17.00

    Paistettua kanaa, Romesco-kastiketta, parmesanilla gratinoitua sydänsalaattia, rapeaa lehtikaalia ja aiolia.
    Fried chicken, Romesco sauce, Parmesan gratinated little gem lettuce, crispy kale and aioli.

  • BISTECA (L, G) 27.00

    Pippurilla ja rosmariinilla maustettua härän sisäfileetä, paahdettua pippurikastiketta, voissa haudutettua varhaiskaalia ja karamellisoitua porkkanaa.
    Pepper and rosemary flavoured tenderloin of beef, roasted pepper sauce, spring cabbage simmered in butter and caramelized carrots.

  • AGNELLO (L, G) 24.00

    Glaseeerattua karitsaa, minttulabneh, paprika-mantelipyree ja taboulleh-salaattia.
    Glazed lamb, mint labneh, red pepper-almond purée and taboulleh salad.

  • ROTOLO DI VERDURE (L, V) 18.00

    Savojinkaaliin käärittyä taboullehia, sitruunaista maa-artisokkaa, labneh-vegaanijogurttijuustoa ja pistaasipähkinöitä
    Taboulleh wrapped in Savoy cabbage, lemon flavoured Jerusalem artichoke, labneh vegan yoghurt cheese and pistachio nuts.

  • RISOTTO (L, G) 17.00

    Parsarisotto, paistettuja jättirapuja, tomaatticoncasse ja parmesankeksi.
    Asparaus risotto, fried scampi, tomato concasse and Parmesan bisquit

CHORUS

LISUKKEITA – SIDES

  • Krossatut perunat (L, G, M) 3.00

    Crushed potatoes.

  • Kermamuhennetut parmesanperunat (L, G) 3.00

    Creamed Parmesan potatoes.

  • Tempon ranskalaiset (L, G, M) 3.00

    French fries à la maison.

  • KEVÄTSIPULI-PERUNAPYREE (L, G) 3.00

    Spring onion and potato purée

  • GRATINOITUJA KASVIKSIA (L, G) 3.00

    Gratinated vegetables.

  • PESTOPASTA (L) 3.00

    Pesto pasta.

  • Vihersalaatti (L, G, M) 3.00

    Mixed salad.

L = laktoositon | lactose free
G = gluteeniton | gluten free
M = maidoton | milk protein free
V = vegaaninen | vegan

Kaikista annoksista on saatavilla mahdollisuuksien mukaan kasvis-/vegaaninen annos. Kysy lisää tarjoilijoilta. All portions are available as vegetable or vegan versions on request. Please ask our staff.

Lisätietoja allergeeneista saatavissa henkilökunnaltamme. Further information regarding food allergens is available upon request. Please ask our staff.

SOLO

PIZZA – PASTA – FOCCACIA

PIZZa

  • POLLO (L) 17.00

    Kanafileetä, puolikuivattua tomaattia, fetajuustoa ja persikkaa..
    Chicken fillet, half dried tomato, Feta cheese and peach.

  • SALAMI (L) 17.00

    Salami, Gorgonzola-juustoa, paprika ja sipulia.
    Salami, Gorgonzola cheese, red pepper and onion.

  • MARGARITA (L) 15.00

    Tomaattia, mozzarellaa, salaattia ja basilikaöljy.
    Tomato, Mozzarella, salad and basil oil.

  • SALMONE BIANCO (L) 17.00

    Kylmäsavulohta, herkkutattia, tomaattia, pikkelöityä sipulia, crème fraîchea, kaprista ja rucolaa.
    Cold smoked salmon, boletus, tomato, pickled onion, crème fraiche, capers and rucola.

FOCACCIA

  • MANZO (L) 17.00

    Focaccian täytteenä pariloitua härän ulkofileetä ja parmesanmajoneesia. Lisäkkeenä vihersalaattia, mozzarellaa, puolikuivattuja tomaatteja, pikkelöityä kaalia, punasipulia ja ranskalaisia perunoita.
    Focaccia filled with grilled beef sirloin and Parmesan mayonnaise. Mixed salad, Mozzarella, half dried tomatoes, pickled cabbage, red onion and French fries.

SALAD

  • PANZANELLA (L) 15.00

    Salaattia, kirsikkatomaattia, pekonia, mozzarellaa, kaprista, oliiveja, leipäkrutonkeja sekä vinaigrette.
    Salad, cherry tomatoes, bacon, Mozzarella, capers, olives, bread croutons and vinaigrete.

OUTRO

JÄLKIRUOKIA – DESSERTS

  • PANNACOTTA (L) 9.00

    Vaniljapannacotta, raparperihilloketta ja Amaretto-mantelikeksi.
    Vanilla pannacotta, rhubarb compote and Amaretto cookie.

  • GELATO (L) 7.00

    Vaniljajäätelöä ja minttumarinoituja mansikoita.
    Vanilla ice cream and mint marinated strawberries.

  • MOUSSE (L) 9.00

    Maitosuklaamousse, vadelma-chilisorbetti ja biscottimurua.
    Milk chocolate mousse, raspberry-chili sorbet and biscotti crumbs.

  • LIMONCELLO SEMIFREDDO(L, G) 9.00

    Limoncello-likööriä, paahdettua pistaasipähkinää ja Sechuaninpippuria.
    Limoncello semifreddo, roasted pistachio nuts and Sichuan pepper